فروش دانه قهوه
خانه / قهوه اندونزی / مرکز پخش قهوه اندونزی ek به صورت عمده در تهران

مرکز پخش قهوه اندونزی ek به صورت عمده در تهران

مرکز پخش قهوه اندونزی ek به صورت عمده در تهران فعالیت می نماید و بهترین قهوه اندونزی را با کیفیت مرغوب و با قیمت کف بازار به مشتریان خود در سراسر کشور عرضه می نماید. قهوه اندونزی به دلیل کیفیت طعمی ویژه و قدرتمندی که دارد در بازار قهوه بسیار مورد توجه می باشد. و در این میان قهوه اندونزی ek به عنوان یک نوع قهوه ویژه روبوستا بازار فروش داغی دارد.

قهوه سهمی مهم و حیاتی در اقتصاد اندونزی ایفا می کند. قهوه بخش مهمی از فرهنگ غذایی مردم اندونزی نیز به شمار می‌آید. از اواخر سده ی شانزدهم میلادی تا کنون قهوه حضوری مستمر در حیات اقتصادی و به ویژه کشاورزی اندونزی داشته است.

این جادوی قهوه ای شگفت انگیز و خوش عطر اولین بار توسط هلندی ها پا به مجمع الجزایر اندونزی گذاشته است و از آن زمان تا کنون در بیشتر بخش های کشور حضوری چشمگیر داشته است. قهوه اندونزی در هر دو فرم عربیکا و روبوستا کشت و پرورش می یابد.

قهوه اندونزی ek

گرچه میزان تولید قهوه روبوستا در اندونزی در مقایسه با عربیکا بیشتر است اما دانه های قهوه عربیکا اندونزی به علت کیفیت ویژه ای که دارند زبانزد هستند. در مجموع حجم بالای تولید قهوه در اندونزی سبب شده این کشور پس از برزیل و ویتنام بزرگترین تولید کننده قهوه در جهان به حساب آید.

اندونزی نه تنها یک تولید کننده بزرگ قهوه است، بلکه در تولید قهوه با کیفیت نیز شهره می‌باشد. هر دو دانه قهوه عربیکا و روبوستا اندونزی دارای خصوصیات ویژه ای می باشند که آن ها را منحصر بفرد ساخته است.

دانه های قهوه عربیکا به دلیل عطر و طعم پیچیده و دلپذیر و ته مزه ی میوه ای، شکری و ملایم خود همواره نسبت به دانه های روبوستا بیشتر مورد توجه هستند و از قیمت بالاتری برخوردارند. اما قهوه روبوستا اندونزی به دلایل مختلف مورد توجه ویژه ای می باشد.

برای خرید قهوه اندونزی ek با کیفیت درجه یک و قیمت ارزان می توانید بصورت آنلاین و از طریق سایت های اینترنتی شرکت و یا تماس با همکاران ما در واحد فروش اقدام نمایید.

قهوه اندونزی ek

فروش عمده قهوه اندونزی ek

دانه های قهوه روبوستا اندونزی بر حسب واریته، ویژگی های عطری و طعمی، محتوای کافئین و اندازه و دانه بندی یا grade و نوع رست و فرآوری تقسیم بندی می شوند و نام گذاری می گردند. قهوه اندونزی ek، ap و WIB از جمله این نام هاست.

قهوه اندونزی ek یکی از قهوه های روبوستای اندونزی می باشد و بدلیل محتوای کافئین بالا برای تهیه انواع میکس ها و اسپرسو مناسب می باشد و بیشتر بصورت تیره یا دارک رست می شود.

اندونزی به دلیل شرایط اقلیمی مناسب و مطلوب قادر به تولید هر دو نوع قهوه عربیکا و روبوستا با کیفیت می باشد. قهوه عربیکا در مزارع مرتفع بخوبی کشت می شود. اما نواحی پست و مسطح پایین دست مکان مناسبی برای تولید قهوه روبوستا می باشد.

خاک های حاصلخیزی که بخوبی زهکشی شده و در گذر زمان بوسیله خاکسترهای آتشفشانی غنی شده اند شرایط ایده آلی را برای تولید قهوه روبوستا اندونزی با کیفیت فراهم نموده است. قهوه اندونزی ek یک نام و عنوان برجسته و معتبر برای معرفی چنین قهوه ای است.

محتوای کافئین در دانه قهوه روبوستا در مقایسه با عربیکا بالاتر است. این موضوع حداقل از دو جنبه اهمیت دارد. محتوای کافئین بالاتر سبب تلخی قهوه می شود اما در عین حال به عنوان یک عامل حفاظت کننده در برابر حشرات آفت، عمل می نماید. محتوای کافئین بالاتر برای کسانی که می خواهند یک نوشیدنی هوشیار کننده بنوشند جالب توجه و جذاب است.

برای خرید قهوه اندونزی ek به صورت عمده و با کیفیت مرغوب می توانید با همکاران ما در واحد فروش تماس بگیرید.

قهوه اندونزی ek

خصوصیات طعمی قهوه اندونزی ek

علاوه بر کافئین بالاتر، دانه های روبوستا کلروژنیک اسید و مواد آنتی اکسیدانی بالاتری نیز دارند. گفته می شود کلروژنیک اسید در چربی سوزی و کاهش وزن موثر است. این موضوعی است که بیشتر در مصرف انواع قهوه های سبز مورد توجه است.

بطور کلی عطر و طعم عمیق و کیفیت کرمی دانه روبوستا که در ترکیب اسپرسوها ظهور می یابد سبب شده قهوه روبوستا و به ویژه قهوه اندونزی ek طرفداران و مصرف کنندگان بسیاری در سراسر جهان داشته باشد.

اندونزی متشکل از تعداد زیادی جزیره می باشد که بسیاری از آن ها به دلیل شرایط اقلیمی مناسب تولید کننده قهوه می باشند. در این بین جاوه، سوماترا و سولاوسی مهم ترین جزایر تولید کننده قهوه اندونزی می باشند.

در هر سه منطقه هم قهوه عربیکا و هم قهوه روبوستا تولید می شود. جاوه مهم ترین مرکز تولید عربیکا و سوماترا بزرگترین تولیدکننده قهوه روبوستا اندونزی می باشد.

بارش کافی باران، گرمای ملایم و تابش مناسب آفتاب و خاک غنی و حاصلخیز در این مناطق سبب پرورش و تولید قهوه ای با کیفیت و مرغوب شده است.

به عنوان مثال old java یک نمونه قهوه عربیکا کم نظیر و مرغوب می باشد که به دلیل عطر و طعم پیچیده و اسیدیته ملایم در سراسر جهان طرفداران بسیاری دارد. قهوه اندونزی ek نیز به عنوان یک قهوه روبوستا به دلیل کیفیت عطری و طعمی قدرتمند و عمیق خود جایگاه ویژه ای در بازار قهوه دارد.

قهوه اندونزی ek

عرضه بهترین کیفیت قهوه خام و قهوه رست شده اندونزی

علاوه بر نوع دانه و کیفیت ذاتی قهوه آنچه که سبب تمایز انواع قهوه ها می شود به مراحل بعد از برداشت بستگی دارد. قهوه‌ای که در فروشگاه ها و کافه ها عرضه می شود، فاصله بسیاری با محصولی دارد که در مزارع قهوه برداشت شده است.

برای اینکه عطر و طعم پیچیده ای که از قهوه سراغ دارید ایجاد شود قهوه های برداشت شده می باید فرآوری و سپس رست شوند.

در اندونزی میوه ها یا گیلاس های قهوه در مزارع کوچک یک تا دو هکتاری دستچین می شوند. این شیوه ی برداشت یک گام موثر در ایجاد یک ترکیب ایده آل و کاملا مرغوب قهوه می باشد. فرآوری قهوه برداشت شده در مرحله ی بعدی صورت می پذیرد.

دو شیوه فرآوری خشک و فرآوری مرطوب در اندونزی مرسوم می باشد. فرآوری خشک از سابقه‌ی طولانی تری برخوردار است و در مزارع کوچک رایج می باشد. در فرآوری مرطوب به جای خشک شدن زیر آفتاب ، میوه ها از طریق سیستم آبی پردازش و فرآوری می شوند. كیفیت دانه قهوه حاصل از فرآوری مرطوب به طور كلی بالاتر است.

دانه‌های حاصل از فرآوری همان دانه‌های خام یا سبز قهوه هستند که رست آن‌ها علاوه بر تغییر رنگ دانه ها، عطر و طعم پیچیده قهوه را آشکار خواهد ساخت.

قهوه اندونزی ek

قهوه اندونزی مخصوص اسپرسو و قهوه ترک

میزان رست و برشته سازی دانه های قهوه با توجه به ذائقه افراد می تواند متفاوت باشد. بطور کلی سه شیوه رست قهوه وجود دارد: لایت، مدیوم و دارک.

هر کدام از شیوه های ذکر شده، می توانند در یک منطقه از محبوبیت بیشتری برخوردار باشند یا حتی با تغییراتیی مطابق با ذائقه افراد روبرو شوند.

به عنوان مثال قهوه اسپرسو که بیانگر شیوه ای از رست و دم کردن قهوه می باشد، از دیرباز در اروپای غربی و به ویژه ایتالیا و فرانسه متداول شده است. اسپرسو در دسته ی رست های دارک قرار می گیرد و یکی از ابتکارات ایتالیایی های در دنیای قهوه می‌باشد.

قهوه اسپرسو به داشتن غلظت بالای مواد شیمایی و ویژگی های طعمی قدرتمند شناخته می‌شود. این امر تا حدود زیادی به علت شیوه مخصوص دم کردن اسپرسو می باشد که در آن آب داغ و تحت فشار از میان دانه های ریز قهوه عبور می نماید.

با اوصافی که از ویژگی های این قهوه عنوان شد قهوه اندونزی ek به علت داشتن ویژگی های طعمی قدرتمند و سطح بالای کافئین یک گزینه بسیار مناسب برای تهیه اسپرسو می باشد.

استفاده از قهوه اندونزی ek در آماده سازی قهوه ترک نیز به فراوانی دیده می شود. قهوه ترک در حقیقت به شیوه خاصی از آسیاب و دم کردن دانه های قهوه اشاره دارد که از دیرباز در عثمانی رایج بوده است.

بسیاری از افراد دانه های رست تیره و دارای سطوح کافئین بالا را برای تهیه قهوه ترک ترجیح می دهند. به ویژه اینکه استفاده از شکر در آماده سازی قهوه ترک معمول است و یک تعادل لذت بخش را ایجاد می نماید.

قهوه اندونزی ek

عرضه قهوه خام اندونزی مخصوص انواع رست لایت، مدیوم و دارک

اندونزی یک از چهار قطب بزرگ صادرکننده قهوه به شمار می آید. بیشتر قهوه خام اندونزی در تولید انواع قهوه های فوری مصرف می شود. قهوه اندونزی بیشتر به صورت خام صادر می گردد و در نقاط مختلف جهان و توسط کمپانی های بزرگ قهوه رست و روانه ی بازار مصرف می شود.

بازار هدف و اصلی قهوه خام اندونزی اروپای غربی، ایالات متحده، ژاپن، خاورمیانه و یا حتی کشور همسایه اش یعنی مالزی می‌باشد. قهوه اندونزی یک گزینه ی مناسب و جذاب و برای رست به هر سه شیوه لایت، مدیوم و دارک می باشد.

البته همان طور که اشاره شد نوع رست هم به ویژگی های ذاتی دانه قهوه و هم به ذائقه افراد منطقه بستگی دارد. به عنوان مثال استفاده از قهوه اندونزی ek در رست های دارک متداول می باشد گرچه استفاده از آن در رست های مدیوم و یا حتی لایت نیز چندان غیرمعمول نمی باشد.

در رست لایت مشخصات طعمی اولیه دانه های قهوه بیشتر حفظ می گردد و عطر اولیه دانه ها کمتر دستخوش تغییر می گردند. دانه ی قهوه هنوز با یک قهوه فول بادی فاصله دارد. دانه ها خشک و کم رنگ هستند و اثر چندانی از برشته شدن مشاهده نمی شود.

در رست مدیوم عطر و طعم فشرده تری هویدا می گردد. به علت کاراملی شدن شیرینی بیشتر است و اسیدیته دانه ها نیز کمتر است. اما دانه ها همچنان خشک هستند و به ندرت ممکن است چربی اندکی بروی دانه ها ظهور یابد. رست مدیوم در ایالات متحده شیوه ای دلخواه و متداول محسوب می گردد.

قهوه اندونزی ek

در رست دارک یا رست کامل دانه های قهوه فول بادی و همراه با رایحه و طعم تند و برجسته ای هستند و یک احساس دهانی چرب را ایجاد می نمایند. دانه ها سیاه، براق و همراه با ظهور چربی بروی سطح می باشند. دانه قهوه اندونزی ek برای تهیه این شیوه رست به کرات به کار گرفته می شود. گرچه استفاده از آن در  دو شیوه دیگر نیز به فراوانی مشاهده می شود.

شرکت پخش قهوه به واسطه عرضه مستقیم قهوه اندونزی ek بهترین قیمت این قهوه پرطرفدار را به مشتریان خود ارائه می دهد.

کافه داران، بنکداران و تمام مشتریان قهوه اندونزی در سراسر کشور می توانند از طریق سایت های اینترنتی شرکت محصول مورد نظر خود را ، با قیمت ارزان و با کیفیت مرغوب،سفارش داده و در اسرع وقت دریافت نمایند.

جهت خرید و فروش محصولات میتوانید با ما در ارتباط باشید.
مشاور فروش:
حمید حسینی: 09120602986
آدرس کانال: vernafood@
آدرس وبسایت شرکت: www.vernafood.com

مطلب پیشنهادی

مرکز پخش قهوه اندونزی در تهران

مرکز پخش قهوه اندونزی در تهران، در راستای رضایت مشتری محصولات خود را باکیفیت عالی …