فروش دانه قهوه
خانه / قهوه فله / شرکت عرضه قهوه فله

شرکت عرضه قهوه فله

عرضه قهوه فله به دلیل قیمت ارزان‌تر و همچنین کاهش هزینه‌های حمل سفارش به مقصد بسیار مناسب است. انواع قهوه درجه یک به صورت فله به فروش می‌رسد.

نمایندگی‌های پخش قهوه، انواع قهوه خام و قهوه رست‌شده را توزیع می‌کنند.

در ابتدا لازم است اطلاعاتی خلاصه درباره انواع قهوه عمده ارائه شود.

عرضه قهوه فله

مقایسه ویژگی‌های قهوه عربیکا و قهوه روبوستا

  • قهوه عربیکا طعمی شیرین‌تر و ملایم‌تر دارد.
  • قهوه عربیکا از اسیدیتی بالاتر و بادی پایین‌تری در نسبت با قهوه روبوستا برخوردار است.
  • قهوه روبوستا حاوی درصد بالاتری کافئین است. به همین دلیل تلخ‌تر به نظر می‌رسد.
  • درخت قهوه روبوستا مقاومت بالاتری در برابر بیماری‌ها و شرایط نامساعد زیستی از خود نشان می‌دهد.

عرضه قهوه فله

فروش عمده دانه قهوه درجه یک

شرکت عرضه قهوه فله انواع قهوه عربیکا و روبوستا را به صورت عمده به فروش می‌ رساند. همچنین انواع برندهای معتبر اروپایی دانه قهوه در بسته‌های شیک و مرغوب موجود است.

عرضه قهوه فله

کشورهای تولیدکننده‌ی قهوه: ویژگی‌ها و کیفیت طعم

  • برزیل: اسیدیتی پایین و طعم ها شیرین، شکلاتی و آجیلی
  • کلمبیا: طعم میوه‌ای، اسیدیتی بالا و بادی متوسط
  • اکوادور: بادی سبک، اسیدیتی نشاط‌آور و ته‌مزه‌ی گلی
  • ونزوئلا: بادی متوسط، شیرینی بسیار ملایم و اسیدیتی پایین
  • پرو: اسیدیتی تند، بادی سبک و شیرینی شبیه طعم گل
  • اتیوپی: طعم شیرین شرابی و اسیدیتی تند
  • کنیا: طعم تند شبیه فلفل و مرکبات
  • اندونزی – سوماترا: طعم خاکی، اسیدیتی پایین و فول بادی
  • اندونزی – جاوا: طعم دودی و ادویه‌ای، بادی پایین‌تر از قهوه سوماترا

عرضه قهوه فله

فروش عمده دانه قهوه خام

عرضه قهوه فله فقط محدود به قهوه رست‌شده و برند نیست. بلکه انواع قهوه به صورت دانه سبز یا خام هم به فروش می‌رسند.

مراکز رُست قهوه دانه خام را در حجم‌های بالا خریداری، رُست و سپس آسیاب می‌کنند.

عرضه قهوه فله

قبل از خرید قهوه سبز توجه به نکات زیر ضروری است:

  • اوریجین یا کشور تولید‌کننده: شرایطی نظیر خاک، رطوبت، دما و ارتفاع بر کیفیت قهوه اثر می‌گذارند.
  • انواع و گونه‌ها: قهوه عربیکا و قهوه روبوستا خصوصیات متفاوتی دارند. هر کدام از انواع عربیکا و روبوستا نیز شامل گونه‌های متفاوتی‌اند.
    مثلا عربیکا گونه بوربون طعمی متفاوت از عربیکا گونه تیپیکا دارد
  • ارتفاع از سطح دریا: هر چه ارتفاع بیشتر باشد، دما پایین‌تر است. در نتیجه سرعت رشد قهوه پایین‌تر خواهد بود. قهوه به ثمر رسیده در ارتفاعات بالاتر طعم شیرین‌تری پیدا می‌کند.
  • فرآوری: قهوه‌های فرآوری شده به روش طبیعی در مقایسه با فرآوری به روش شسته طعم شیرین‌تری دارند. اما قهوه فرآوری‌شده به روش شسته طعمی خالص‌تر از خود نشان می‌دهد.

عرضه قهوه فله

عرضه قهوه فله

هم اکنون فروشگاه‌های اینترنتی به صورت حرفه‌ای کار عرضه قهوه فله را انجام می‌دهند. در واقع مراکز رست و پخش قهوه تنها منحصر به فروشگاه‌های محلی نیست.

اطلاعات لازم برای خرید را می‌توانید در سایت فروشگاه قهوه بیابید. همچنین نمایندگی‌های فروش عمده قهوه که به صورت آنلاین فعالیت می‌کنند، به ندرت با کمبود موجودی مواجه هستند.

 

 

 

جهت خرید و فروش محصولات میتوانید با ما در ارتباط باشید.
مشاور فروش:
حمید حسینی: 09120602986
آدرس کانال: vernafood@
آدرس وبسایت شرکت: www.vernafood.com